ksv portal girişi
Destek olabileceğiniz kategoriler

Şartlı Burslar

KSV, 1991 yılından beri verdiği burslarla ülke geleceğimizin “kale”si olan yeni nesillerin eğitimine destek vermektedir. İnanıyoruz ki Türkiye'nin aydınlık geleceğine ancak bugünden onlar için daha çok çalışarak ve daha çok paylaşarak ulaşabiliriz.

Eğitim imkanlarından mahrum bir yavrumuzun ideallerini gerçeğe dönüştürmek sizin elinizde. Nasıl mı? Siz nasıl isterseniz...

Ayda 75 TL ile bir ilköğretim öğrencisinin, 120 TL ile bir lise öğrencisinin, 160 TL ile bir teknik lise öğrencisinin, 225 TL ile meslek yüksek okulu öğrencisinin, 375 TL ile de bir üniversite öğrencisinin eğitimini üstlenebilir, yarınlar için bir ışık daha yakabilirsiniz. Ailesinden ya da eğitim imkanlarından mahrum bir yavrumuzu seçerek ona en anlamlı hediyeyi verebilir ya da önereceğimiz bir öğrencinin ideallerini gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Dr. (h.c.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı ekim ayında internet üzerinden burs başvurularını almaktadır. Yıl içinde bağışçılarımız bize başvurup vakfın kontrolünde öğrenci okutabilir. Bağışçılar öğrencileri kendi seçebilir ya da özellikle istedikleri kriterleri Vakfa bildirip Vakıf burs başvurularından bağışçıya uygun bursiyer bulunabilir. Bağışçının burs verdiği sürede öğrencinin başarı durumu ve bu süre zarfında öğrencinin özel bir durum oluşursa (hastalık, kömür, kıyafet ihtiyacı…gibi) , bağışçıya vakıf tarafından bildirilir. Burs dışında öğrenciye farklı yardımlar yapılmak istendiğinde (bayramda öğrenci giydirmek veya özel günlerde çiçek veya çelenk göndermek yerine bir öğrenciyi desteklemek gibi…) bu yardımlar da Vakfımız aracılığı ile yapılmaktadır.

Bağışlarınız için :
HALKBANK (450 )GAYRETTEPE KURUMSAL / İSTANBUL
HESAP NO :16000004 TL HS.
IBAN : TR13 0001 2009 4500 0016 0000 04

HALKBANK (450 )GAYRETTEPE KURUMSAL / İSTANBUL
HESAP NO : 58000353 DOLAR HS.

VAKIFBANK (310) LEVENT ŞUBESİ / İSTANBUL
HESAP NO : 7284968340 TL HS.
IBAN :TR27 0001 5001 5800 7284 9683 40

Vakfımıza Bakanlar Kurulu kararı ile vergi muafiyeti tanınmış olup, yapılan bağışlarınız karşılığında düzenlenen makbuzlar yılık gelir ve kurumlar vergisi beyannamesinde mevzuat çerçevesinde indirilebilmektedir.

Büyükdere Cad. Kaleseramik Binası, Levent, İstanbul
t: +90 212 371 54 34 f: +90 212 371 53 36 info@ksvvakfi.org