ksv portal girişi
Destek olabileceğiniz kategoriler

Onlar için yapabileceğimiz çok şey var!

Dünyamızın ve ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlarda ayakta kalmak, yeni nesillere daha kaliteli, daha ulaşılabilir eğitim ve meslek imkanları sunmaktan geçiyor. Bu doğrultuda, ülkemiz ve halkımız için yerine getirmekle sorumlu olduğumuz sosyal sorumluluk çalışmalarımızı, yeni projelerle destyekleyerek geliştirmenin öncelikli görevimiz olduğunun bilincindeyiz.

KSV olarak, faaliyetlerimizi daha geniş kitlelere taşıyacağımıza inanıyor ve tüm destekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Siz de vakfımıza yapacağınız katkılarla bu anlamlı paylaşıma katılın, daha güzel bir geleceğe ortak olun!

Vakfımıza Bakanlar Kurulu kararı ile vergi muafiyeti tanınmış olup, yapılan bağışlarınız karşılığında düzenlenen makbuzlar yılık gelir ve kurumlar vergisi beyannamesinde mevzuat çerçevesinde indirilebilmektedir.

Büyükdere Cad. Kaleseramik Binası, Levent, İstanbul
t: +90 212 371 54 34 f: +90 212 371 53 36 info@ksvvakfi.org